Portfolio

Voor verschillende opdrachtgevers heb ik artikelen geschreven. Hieronder een overzicht van een aantal recente klanten. Voor meer informatie of bij interesse kun je natuurlijk altijd contact met mij opnemen.

Buro Vie

Buro Vie is een coachingspraktijk die jongeren en vrouwen helpt bij persoonlijke groei en struggles. Voor de website van Buro Vie mocht ik de webteksten schrijven en SEO-proof maken.

Dusty Blue

Fine art platform Dusty Blue richt zich op de moderne bruid die precies weet wat ze wilt. Voor dit platform heb ik sfeervolle leveranciersteksten geschreven, die helpen bij het maken van de juiste keuze voor bijvoorbeeld een videograaf.

The Confetti Collective

The Confetti Collective is een jong platform speciaal voor creatieve vrouwelijke ondernemers die elkaar willen steunen en helpen. Als gastblogger schrijf ik regelmatig blogs op het gebied van ondernemen, marketing en content creatie.

LegallyBrunette

Inspirerende lifestyle blog LegallyBrunette.nl helpt jonge vrouwen bij een gezond en gebalanceerd leven. Als gastblogger heb ik enkele artikelen geschreven binnen het thema health.

Career Girl Daily

Deze Engelstalige lifestyle blog geeft advies over werk, health en alles wat jonge ambitieuze vrouwen bezig houdt. Als contributor schreef ik mee aan inspirerende content voor deze website.

Den Haag Direct

Een platform voor en door Hagenezen. Hiervoor heb ik verschillende informatieve blogs geschreven over de evenementen en gebeurtenissen in en rondom Den Haag.