Portfolio

Een tevreden klant is voor mij het ultieme doel. Dit doe ik door artikelen te schrijven, websites SEO-proof te maken en content te creëeren voor verschillende online kanalen. Benieuwd naar hoe dat er dan in de praktijk uitziet? Hieronder staan een aantal van mijn klanten. Voor meer informatie of bij interesse kun je natuurlijk altijd contact met mij opnemen.

Two layers

De meiden van Two Layers hebben bij mij een SEO training gevolgd. Daarna heb ik hun geholpen met een 1-op-1 coachingsessie om de punten waar zij nog tegenaan liepen te verduidelijken. Nu kunnen zij aan de slag met hun online marketing plan om te groeien met hun bedrijf.

Het Funderingshuis

Het Funderingshuis is de specialist in funderingsherstel. Mijn werkzaamheden bestaan uit marketing activiteiten. Van opstellen en implementeren van een social media strategie tot onderhoud aan de website.

Testimonial – Two layers

“Als interieurontwerpers met een creatieve kijk hebben wij zelf een mooie website ontworpen, maar de vindbaarheid in Google was ver te zoeken. Klanten wisten ons wel te vinden, maar dit was niet dankzij online platformen. Tijd om hier wat meer energie in te steken!

Via social media kwamen wij de Masterclass SEO van Shelley Beekman tegen. We werken graag samen met jonge ondernemers, dus hebben wij ons zonder twijfel ingeschreven. Tijdens de Masterclass heeft Shelley op een fijne manier uitgelegd hoe je de vindbaarheid via Google kan vergroten. Stap voor stap nam ze alle belangrijke onderdelen met ons door, maar gaf ook meteen concrete voorbeelden, wat voor ons super fijn was. Naast haar presentatie zijn we ook aan de slag gegaan met een hand out waarin oefeningen stonden. We zaten met een kleine groep ondernemers bij elkaar en hiermee konden we gelijk overleggen om Shelley’s informatie te vertalen naar een goed verhaal voor op je website. Deze training was super interessant, gaf onwijs veel duidelijkheid wat SEO allemaal inhoudt en wat je ermee kunt bereiken. Thuis zijn wij vol goede moed aan de slag gegaan en de vindbaarheid is nu al gestegen.

Toch hadden wij nog wat vragen over online marketing, want dit is niet ons vakgebied. Wij hebben met Shelley een brainstorm afspraak gemaakt over hoe wij dit kunnen aanpakken. Even een kop koffie drinken en samen praten over hoe ons bedrijf hierin kan groeien. We mochten al onze vragen aan haar stellen en liepen uiteindelijk naar buiten met een plan van aanpak.

Wil jij ook je vindbaarheid vergroten? Deze spontane onderneemster legt alle tips en tricks over SEO goed en duidelijk uit. Wij zijn blij dat we de training en de coachingsessie hebben gevolgd!

Liefs, Michelle en Sylvia van twolayers.nlshelley-beekman-coaching

Rosanne Raubun

Rosanne Raubun is een vrouwelijke onderneemster die andere vrouwen helpt met het bouwen van hun droomwebsite. Voor deze leuke vrouw voer ik regelmatig content klussen uit. Zo redigeer ik haar teksten en e-books en denk ik mee bij marketing campagnes.

Styletone Beautybox

Styletone beautybox was toe aan een redesign, tijdens dit proces heb ik geholpen met het herschrijven van de teksten en deze te optimaliseren voor zowel de doelgroep als voor Google.

The Confetti Collective

The Confetti Collective is een jong platform speciaal voor creatieve vrouwelijke ondernemers die elkaar willen steunen en helpen. Als gastblogger schrijf ik regelmatig blogs op het gebied van ondernemen, marketing en content creatie.

Claire Schrama

Claire Schrama is een nuchtere businesscoach met een praktische aanpak en een recht door zee mentaliteit. Voor deze vlotte tante heb ik een marketingplan opgesteld, een SEO analyse uitgevoerd en meegewerkt aan het implementeren van deze twee zaken.

Shannon Creëert

Shannon Creëert richt zich om persoonlijke marketing in de horeca en lifestyle branche. Voor dit mooie bureau heb ik verschillende vormen van content creatie gerealiseerd zoals het schrijven van blogs en het onderhouden van de verschillende social media kanalen zoals: Instagram en Facebook.

Atelier Hannah

Atelier Hannah maakt authentieke bruidsjurken met de hand. Voor deze ambitieuze chick heb ik alle content van haar website herschreven en SEO-proof gemaakt.

Dusty Blue

Fine art platform Dusty Blue richt zich op de moderne bruid die precies weet wat ze wilt. Voor dit platform heb ik sfeervolle leveranciersteksten geschreven, die helpen bij het maken van de juiste keuze voor bijvoorbeeld een videograaf.

Career Girl Daily

Deze Engelstalige lifestyle blog geeft advies over werk, health en alles wat jonge ambitieuze vrouwen bezig houdt. Als contributor schreef ik mee aan inspirerende content voor deze website.