Portfolio

Een tevreden klant is voor mij het ultieme doel. Dit doe ik door artikelen te schrijven, websites SEO-proof te maken en content te creëeren voor verschillende online kanalen. Daarnaast geef ik ook regelmatig trainingen en workshops op het gebied van online marketing & branding. Benieuwd naar hoe dat er dan in de praktijk uitziet? Hieronder staan een aantal van mijn klanten. Voor meer informatie of bij interesse kun je natuurlijk altijd contact met mij opnemen.

ROC Mondriaan

Voor de verschillende scholen van ROC Mondriaan heb ik meerdere trainingen gegeven op het gebied van online marketing, social media en branding. Daarnaast heb ik verschillende opleidings- en sectorteksten voor de website van het ROC herschreven en geoptimaliseerd voor SEO.

Stichting Samen Sterk Zonder Stigma

In samenwerking met Stichting Samen Sterk Zonder Stigma heb ik een online marketing traject doorlopen, waarbij we samen aan de slag gingen met de strategie en positionering van de stichting. De focus lag hierbij op social media marketing en online zichtbaarheid.

Klanten aan het woord..

“Als interieurontwerpers met een creatieve kijk hebben wij zelf een mooie website ontworpen, maar de vindbaarheid in Google was ver te zoeken. Klanten wisten ons wel te vinden, maar dit was niet dankzij online platformen. Tijd om hier wat meer energie in te steken!

Via social media kwamen wij de Masterclass SEO van Shelley Beekman tegen. We werken graag samen met jonge ondernemers, dus hebben wij ons zonder twijfel ingeschreven. Tijdens de Masterclass heeft Shelley op een fijne manier uitgelegd hoe je de vindbaarheid via Google kan vergroten. Stap voor stap nam ze alle belangrijke onderdelen met ons door, maar gaf ook meteen concrete voorbeelden, wat voor ons super fijn was. Naast haar presentatie zijn we ook aan de slag gegaan met een hand out waarin oefeningen stonden. We zaten met een kleine groep ondernemers bij elkaar en hiermee konden we gelijk overleggen om Shelley’s informatie te vertalen naar een goed verhaal voor op je website. Deze training was super interessant, gaf onwijs veel duidelijkheid wat SEO allemaal inhoudt en wat je ermee kunt bereiken. Thuis zijn wij vol goede moed aan de slag gegaan en de vindbaarheid is nu al gestegen.

Toch hadden wij nog wat vragen over online marketing, want dit is niet ons vakgebied. Wij hebben met Shelley een brainstorm afspraak gemaakt over hoe wij dit kunnen aanpakken. Even een kop koffie drinken en samen praten over hoe ons bedrijf hierin kan groeien. We mochten al onze vragen aan haar stellen en liepen uiteindelijk naar buiten met een plan van aanpak.

Wil jij ook je vindbaarheid vergroten? Deze spontane onderneemster legt alle tips en tricks over SEO goed en duidelijk uit. Wij zijn blij dat we de training en de coachingsessie hebben gevolgd!

Liefs, Michelle en Sylvia – twolayers.nlshelley-beekman-coaching

Random Creatives - Webteksten

De webteksten van Random Creatives heb ik herschreven en SEO-proof gemaakt. Cristel zegt hierover: "Vandaag ontvingen we een setje teksten van Shelley. We zijn er zo blij mee! Ook leerden we: het uitbesteden van dingen waar anderen nou eenmaal beter in zijn, is zo bevrijdend!"

Styletone Beautybox - Webteksten

Styletone beautybox was toe aan een redesign, tijdens dit proces heb ik geholpen met het herschrijven van de teksten en deze te optimaliseren voor zowel de doelgroep als voor Google.

Yoga Dhyana - Online marketing mastermind

Tijdens een 1-op-1 online marketing mastermind sessie heb ik Diana op weg geholpen om meer zichtbaar te worden op social media. Zij zegt hierover: 'Shelley geeft veel en vooral praktische tips waar ik direct mee aan de slag kan. Na de sessie kon ik direct aan de slag."

Bakverhalen - SEO Training

Angelique van Bakverhalen over de cursus SEO & Stories: " In eerste instantie was ik bang dat ik teveel een leek zou zijn. Maar Shelley vertelt alles super duidelijk met handige tips en tools waarmee je zelf aan de slag kan. Als er iets niet duidelijk is, kun je al je vragen stellen. Ook geeft ze tips voor fijne checks hoe je zelf je website in de gaten kan houden, zo is mijn SEO al met 20% verbetert! Aanrader dus!"

COOS! Communicatie & Media - Tekstschrijver

Als vaste freelancer voor COOS! Communicatie & Media houd ik me bezig met content klussen voor verschillende klanten, van het onderhouden van de socials voor lokale ondernemers tot het schrijven van webteksten en SEO-optimalisatie. Ook geef ik regelmatig trainingen aan ondernemers over online marketing en branding.

Flamingo Services - Marketeer

Als allround online marketeer bij Flamingo Services werkte ik voor grote klanten als Silvo Nederland, maar ook voor lokale ondernemers uit Den Haag en omgeving. Ik dacht mee over de online marketing strategie en voorzag de socials van klanten van de juiste content.