Diensten & tarieven

Als freelancer heb ik een heel breed dienstenpakket. Zo noem ik mezelf tekstschrijver, maar eigenlijk ben ik ook marketeer, SEO expert en social media strateeg. Allemaal mooie termen die ik graag zou willen koppelen aan concrete diensten waar mijn potentiële klant – jij dus! – een beeld bij kan vormen. Ik vind het belangrijk om een persoonlijke verbinding te maken, zelfs als je maar kort gebruik maakt van mijn diensten. Daarom probeer ik altijd om mijn klant, de opdracht en de doelgroep van deze specifieke opdracht te begrijpen en er een passend verhaal van te maken. Mocht je jouw wensen niet tussen onderstaande diensten vinden, geen probleem! Neem gerust contact op, dan kunnen we samen kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Uurtarief

Ben je op zoek naar iemand die voor meerdere uren per week inzetbaar is voor een langere periode? Geen probleem! In dat geval hanteer ik een uurtarief. Dit tarief is gebaseerd op creatieve input en uitvoerende taken. Denk bijvoorbeeld maar aan het bijhouden van verschillende social media kanalen of het schrijven van product teksten voor een webshop. Afhankelijk van het soort werk en de hoeveelheid uren voor een bepaalde periode kan deze prijs nog afwijken.
Prijs vanaf €45,- exclusief btw per uur

Blog

Wil je de SEO waarde van je website omhoog krikken én wil je jouw lezers meer interessante verhalen vertellen? Lijkt dynamische content hiervoor een perfecte oplossing, maar heb je geen tijd om deze zelf te schrijven? Hier ben ik! Ik schrijf inspirerende blogs die passen bij jouw website en aansluiten bij de wensen van jouw doelgroep. Ik maak hierin een mooie balans tussen goede, relevante content die ook nog eens past binnen de laatste SEO ontwikkelingen.
Prijs per blog van +/- 300 woorden vanaf €50,- exclusief btw. 

Webteksten

Ben je net voor jezelf begonnen en druk bezig met het bouwen van een website? Je hebt wel het een en ander op papier gezet maar komt er toch niet helemaal uit. Herkenbaar? Ik kan je helpen met het schrijven van de teksten die jij op jouw website wilt plaatsen. Dit kan op twee manieren; of je stuurt me de teksten die je hebt en ik herschrijf ze tot een goedlopende, concrete tekst met het oog op SEO en leesbaarheid voor jouw doelgroep of we plannen een afspraak in – face-to-face, telefonisch of via skype – en je vertelt me alles over je business en ik ga er mee aan de slag.
Prijs per pagina van +/- 300 woorden vanaf €40,- exclusief btw, inclusief één feedback ronde. 

Consult social media

Weet je dat je ‘iets’ moet doen met social media, maar heb je eigenlijk geen idee wat? Of ben je al actief op Facebook en overweeg je om ook een ander kanaal in te zetten? Ik geef je een kort consult waarin ik je vertel hoe je verschillende social media kunt inzetten voor jouw business. Ik geef je tips en tricks en denk met je mee hoe Pinterest, Instagram, Facebook, Snapchat of een van de andere social media kanalen waardevol kunnen zijn om jouw doelstellingen te behalen.
Prijs per consult van 30 minuten vanaf €25,- exclusief btw.

Consult SEO

Wil je hoger scoren in Google en heb je gehoord dat SEO je daarbij kan helpen? Natuurlijk kan je het uitbesteden – dat doe ik met liefde voor je – maar wil je zelf ook wat basiskennis op doen? Laat mij je dan helpen met de eerste stappen om jouw website SEO-proof te maken. Ik geef je de basiskennis die je nodig hebt om aan de slag te gaan. Verder check ik de content op je website en geef ik je passende tips geheel afgestemd op jouw website. Natuurlijk kun je ook bij mij terecht met al je SEO-vragen.
Prijs per consult van 60 minuten vanaf €75,- exclusief btw.

Meer weten? Mail me!

Ik geloof dat elke klant een persoonlijke oplossing verdient die past bij zijn of haar wensen. Heb je daarom niet helemaal gevonden waar je naar op zoek bent, maar wil je toch weten of ik iets voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact op. Stuur een mailtje naar: contact@shelleybeekman.nl of vul het contactformulier in.