Diensten & tarieven

Wil jij teksten die lekker lezen én SEO-proof zijn? Heb je al vaker gehoord dat je ‘iets’ met SEO moet doen, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Geen probleem! Ik help je graag om je positie in Google te verbeteren en beter vindbaar te worden. Zoekmachine optimalisatie is een hele goede manier om jouw online zichtbaarheid te vergroten, maar dan moet je het wel op de juiste manier inzetten. Google wordt steeds slimmer en jouw klanten ook! Bij mij geen moeilijke termen en ingewikkelde, wollige verhalen maar gewoon een SEO-proof website die goed gevonden wordt door zoekmachines! Bekijk snel wat ik voor jou kan betekenen of neem gerust contact op.

Tekstschrijven

Op zoek naar een tekstschrijver die jou kan voorzien van kneitergoede én SEO-proof webteksten? Voor bijvoorbeeld jouw website, blog of webshop? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bekijk de mogelijkheden of neem contact op.

SEO optimalisatie

Vind je SEO reuze interessant maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Of heb je er liever helemaal geen omkijken naar en wil je gewoon dat het ‘goed geregeld’ is? Bekijk dan mijn SEO-optimalisatie pakketten. Er zijn drie opties die je helpen om meer verkeer en dus klanten naar je website te trekken!

Trainingen en spreken

Wil jij een training organiseren op het gebied van SEO of online marketing voor jouw bedrijf? Of ben je op zoek naar een spreker voor een tof event? Ik geef regelmatig trainingen of workshops. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Uurtarief

Mij liever inhuren als SEO-specialist voor een langere periode? Dat kan ook! Regelmatig huren bedrijven mij in om de SEO-werkzaamheden op te pakken. Denk bijvoorbeeld aan het optimaliseren van webteksten, het (her)schrijven van productteksten of het uitvoeren van een complete SEO analyse. Neem gerust contact op voor meer informatie.
Prijs vanaf €85,- exclusief btw per uur

Meer weten? Mail me!

Ik geloof dat elke klant een persoonlijke oplossing verdient die past bij zijn of haar wensen. Heb je daarom niet helemaal gevonden waar je naar op zoek bent, maar wil je toch weten of ik iets voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact op. Stuur een mailtje naar: contact@shelleybeekman.nl of bel me op 0610238411.