Diensten & tarieven

Ben jij op zoek naar iemand die jou kan helpen met online marketing? Iemand die als tekstschrijver jouw teksten helemaal SEO-proof maakt én gebruiksvriendelijk? Of misschien iemand die een online marketing strategie implementeert in jouw bedrijf. Wil je coaching om te kijken welke kanalen nu echt bij jouw doelgroep passen en hoe je hiermee aan de slag gaat? Met al deze zaken kan ik je helpen! Als freelancer ben ik heel flexibel en breed inzetbaar. Bekijk mijn diensten en tarieven hieronder en mocht je een op maat gemaakt pakket willen, neem dan gerust contact op.

Uurtarief

Ben je op zoek naar iemand die voor meerdere uren per week inzetbaar is voor een langere periode? Geen probleem! In dat geval hanteer ik een uurtarief. Dit tarief is gebaseerd op creatieve input en uitvoerende taken. Denk bijvoorbeeld maar aan het bijhouden van verschillende social media kanalen of het schrijven van product teksten voor een webshop. Afhankelijk van het soort werk en de hoeveelheid uren voor een bepaalde periode kan deze prijs nog afwijken.
Prijs vanaf €55,- exclusief btw per uur

Strippenkaart

Nog niet zeker van het aantal uur dat er voor een opdracht staat? Of verschilt het per week hoeveel uur je mij in wilt zetten? Geen probleem! Ik werk ook met strippenkaarten. Dat wil zeggen dat je 10, 20 of meer uur inkoopt en deze vrij besteed kan worden aan verschillende werkzaamheden. Is de strippenkaart op? Dan kun je uiteraard zo weer een nieuwe aanschaffen.

Webteksten

Ben je net voor jezelf begonnen en druk bezig met het bouwen van een website? Je hebt wel het een en ander op papier gezet maar komt er toch niet helemaal uit. Herkenbaar? Ik kan je helpen met het schrijven van de teksten die jij op jouw website wilt plaatsen. Dit kan op twee manieren; of je stuurt me de teksten die je hebt en ik herschrijf ze tot een goedlopende, concrete tekst compleet geoptimaliseerd voor SEO en leesbaar voor jouw doelgroep of we plannen een afspraak in – telefonisch of via skype – en je vertelt me alles over je business en ik ga er mee aan de slag om vanuit daar een goede tekst te schrijven.
Prijs per pagina van +/- 300 woorden vanaf €50,- exclusief btw, inclusief één feedback ronde. 

Coaching

Ben jij op zoek naar een sparringspartner waar je al jouw online marketing struggles aan kunt voorleggen? Iemand die met je mee denkt en je praktische tips en tricks geeft waar je direct mee aan de slag kan? Of wil je een traject starten waarbij ik je voor langere tijd begeleid zodat je zeker weten met de juiste online marketing strategie aan de slag gaat? Let me help! Je kunt zowel een enkele sessie bij mij boeken als een langer traject van drie maanden zodat jij 100% goed zit met jouw online marketing.
Coachingsessie éénmalig voor de tijdelijke introductie prijs van €45,- (excl. btw)
Coachingstraject van drie maanden vanaf €650,- (excl. btw)

Workshops en trainingen

Meer leren over een specifiek online marketing onderwerp? Zoals bijvoorbeeld social media, SEO of tekstschrijven? Zeker als bedrijf kun je er veel baat bij hebben om jouw personeel te scholen op dit soort onderwerpen. Je kunt mij dus ook boeken voor een workshop of training. Samen stemmen we af de wensen en verwachtingen zijn en vervolgens gaan we aan de slag! Meer weten neem gerust contact op!

Prijzen zijn op maat gemaakt en starten vanaf €700,- (excl. btw). Informeer naar de mogelijkheden.

Meer weten? Mail me!

Ik geloof dat elke klant een persoonlijke oplossing verdient die past bij zijn of haar wensen. Heb je daarom niet helemaal gevonden waar je naar op zoek bent, maar wil je toch weten of ik iets voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact op. Stuur een mailtje naar: contact@shelleybeekman.nl of vul het contactformulier in.