Diensten & tarieven

Ben jij op zoek naar iemand die jou kan helpen met online marketing? Iemand die als tekstschrijver jouw teksten helemaal SEO-proof maakt én gebruiksvriendelijk? Of misschien iemand die een online marketing strategie implementeert in jouw bedrijf. Wil je coaching om te kijken welke kanalen nu echt bij jouw doelgroep passen en hoe je hiermee aan de slag gaat? Met al deze zaken kan ik je helpen! Als freelancer ben ik heel flexibel en breed inzetbaar. Bekijk mijn diensten en tarieven hieronder en mocht je een op maat gemaakt pakket willen, neem dan gerust contact op.

Tekstschrijven

Op zoek naar een tekstschrijver die jou kan voorzien van kneitergoede webteksten? Voor bijvoorbeeld jouw website, blog of webshop? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bekijk de mogelijkheden of neem contact op om jouw voorstel te bespreken.

Online marketing

Wil jij ‘iets’ met online marketing doen, maar ben je nog niet helemaal zeker wat? Of weet je heel goed wat je wilt maar zoek je iemand die dit voor jou kan oppakken? Bekijk mijn online marketing pakketten of neem contact op voor een op maat gemaakt voorstel.

Coaching

Ben jij op zoek naar een sparringspartner waar je al jouw online marketing struggles aan kunt voorleggen? Of wil je een traject starten zodat je met de juiste online marketing strategie aan de slag gaat? Bekijk de mogelijkheden of neem contact op voor een op maat gemaakt voorstel.

Trainingen en spreken

Wil jij een training organiseren op het gebied van online marketing voor jouw bedrijf? Of ben je op zoek naar een spreker voor een tof event? Ik geef regelmatig trainingen of workshops. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Uurtarief

Ben je op zoek naar iemand die voor meerdere uren per week inzetbaar is voor een langere periode? Geen probleem! In dat geval hanteer ik een uurtarief. Dit tarief is gebaseerd op creatieve input en uitvoerende taken. Denk bijvoorbeeld maar aan het bijhouden van verschillende social media kanalen of het schrijven van product teksten voor een webshop. Afhankelijk van het soort werk en de hoeveelheid uren voor een bepaalde periode kan deze prijs nog afwijken.
Prijs vanaf €55,- exclusief btw per uur

Strippenkaart

Nog niet zeker van het aantal uur dat er voor een opdracht staat? Of verschilt het per week hoeveel uur je mij in wilt zetten? Geen probleem! Ik werk ook met strippenkaarten. Dat wil zeggen dat je 10, 20 of meer uur inkoopt en deze vrij besteed kan worden aan verschillende werkzaamheden. Is de strippenkaart op? Dan kun je uiteraard zo weer een nieuwe aanschaffen.

Meer weten? Mail me!

Ik geloof dat elke klant een persoonlijke oplossing verdient die past bij zijn of haar wensen. Heb je daarom niet helemaal gevonden waar je naar op zoek bent, maar wil je toch weten of ik iets voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact op. Stuur een mailtje naar: contact@shelleybeekman.nl of vul het contactformulier in.