Over mij

Hi!

Wat leuk dat je even een kijkje komt nemen op mijn website! Mijn naam is Shelley Beekman, tekstschrijver & SEO-specialist met een enorme liefde voor zelfontwikkeling. Ik woon op dit moment in Den Haag samen met mijn vriend, onze rode kater Bob en hondje Mila. Een drukke en chaotische bende, maar dat past wel bij mij! Anderen omschrijven mij als: spontaan, enthousiast en creatief.

En ik moet zeggen, daar kan ik me ook wel in vinden! Ik ben een echte extravert, graag onder de mensen en van leuke dingen doen met vrienden en familie krijg ik bakken energie. Maar van een heerlijke wandeling door het bos kan ik ook onwijs genieten! Sowieso houd ik er echt van om veel tijd buiten door te brengen! Het is dan ook mijn grootste droom om ooit een prachtige woonboerderij te hebben, groot stuk grond erbij, aan de rand van een bosrijk gebied. Oja, maar wel binnen een half uur van een grote stad vandaan hoor! Want zonder thuisbezorgd zou ik écht niet kunnen leven! Datzelfde geldt overigens ook voor sushi, wijn en friet.. Tja, ik noem mezelf maar een levensgenieter 😉

shelley-beekman-onlinemarketing-seo

Waarom doe ik wat ik doe?

Ik ben ooit begonnen met ondernemen omdat ik meer vrijheid wilde. Ik werkte een paar jaar in loondienst en deed mijn werk op de automatische piloot. Ik kon mijn creativiteit niet kwijt en ben daarom eerst naast mijn vaste baan begonnen als tekstschrijver. Op dat moment werkte ik als online marketeer en na een jaartje begon het toch te kriebelen en zei ik mijn vaste baan op om me volledig te focussen op het zzp-bestaan! Ik zie het dan ook als mijn missie om zoveel mogelijk ondernemers te helpen om beter vindbaar te zijn in het online landschap. Ik help ze hun verhaal te vertalen naar SEO-proof webteksten en een website die hoog scoort in de zoekresultaten. SEO hoeft helemaal niet moeilijk en ingewikkeld te zijn, zolang je maar de juiste tools gebruikt. Elke ondernemer verdient een plekje op die eerste pagina. En ik vind natuurlijk dat IE-DER-EEN dat moet weten, dus spread the word!

 

Tenslotte..

Wil je meer over mij weten? Volg me dan vooral ook op Instagram, daar deel ik regelmatig kennis, ervaringen en dingen die ik hilarisch vind. Weten of ik ook iets voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Bekijk mijn diensten of neem gerust contact op en laten we een keer een koffietje doen of even bellen!