Over mij

Hi!

Ik ben Shelley, freelance online marketeer met een passie voor schrijven. Mensen omschrijven mij als spontaan en enthousiast, want als ik ergens een kans in zie, stort ik mezelf er voor de volle 100% in. Ik woon samen met mijn vriend en dikke rode kater in Den Haag. Mijn thuis-stad, waar ik ben geboren en nu – na mijn jeugd – weer naar terug ben verhuisd. Je kunt mij ’s nachts wakker maken voor alles wat stiekem heel ongezond is: sushi, een wijntje en als ultieme guilty pleasure: turkse pizza! Ik ben een echte levensgenieter en ga graag op reis. Op zakelijk gebied ben ik een open boek, politieke spelletjes zijn dan ook absoluut niet aan mij besteed. Meer weten? Ik vertel je het met liefde!

 

Mijn verhaal

Al van jongs af aan ben ik dol geweest op schrijven. Korte verhalen, gedichtjes, noem het maar op. Al tijdens mijn opleiding communicatie & media, begon ik met schrijven als copywriter bij een grote mode keten. Daarna heb ik nog een tijd als content manager voor een e-commerce bedrijf gewerkt om tenslotte mijn loondienst carrière af te sluiten bij een dynamisch online marketing bureau. Tijdens mijn werk heb ik met tal van verschillende klanten gewerkt in zowel de b2b als de b2c markt. Het allerleukste vond ik het persoonlijk contact en creatieve marketing. Dit was ook mijn motivatie om voor mezelf te beginnen. Ik zie het als mijn missie om het verhaal van ondernemers op een creatieve manier te vertellen en over te brengen bij hun doelgroep. Mijn diensten zijn hier compleet op afgestemd, alles om de klant van de klant te bedienen.shelley-beekman-freelancer

Persoonlijk en eerlijk

Mooie verkooppraatjes en altijd praten in de ‘wij’ vorm dat is niks voor mij. Ik houd van persoonlijk contact, duidelijkheid en eerlijkheid. Als ik iets doe dan wil ik dat zo goed mogelijk doen. Geen ingewikkelde formaliteiten, maar een actiegerichte aanpak. Om een verhaal te vertellen of een boodschap over te brengen moet ik weten wat er in het hoofd van de klant omgaat. Soms gaat dit het beste onder het genot van een goede kop koffie en soms is een gedetailleerde e-mail en telefoontje de beste methode.

Blijven ontwikkelen

Ontwikkeling en groei is een belangrijk aspect. We leven in een online wereld die elke dag aan verandering onderhevig is. Blijven ontwikkelen is daarom onmisbaar, zowel zakelijk als privé gezien. Ik ben ervan overtuigd dat je het beste leert met een beetje hulp van anderen. Daarnaast is het ook een kwestie van gewoon doen! Kennis is er om gedeeld te worden en als jij hulp nodig hebt om die kennis toe te passen in de praktijk, dan zit er waarschijnlijk een mooie samenwerking voor ons in!

Dus wil je een keertje die eerder genoemde kop koffie drinken? Neem dan gerust contact op!