Over mij

Persoonlijk en eerlijk

Mooie verkooppraatjes en altijd praten in de ‘wij’ vorm dat is niks voor mij. Ik houd van persoonlijk contact, duidelijkheid en eerlijkheid. Als ik iets doe dan wil ik dat zo goed mogelijk doen. Geen ingewikkelde formaliteiten, maar een actiegerichte aanpak. Om een verhaal te vertellen of een boodschap over te brengen moet ik weten wat er in het hoofd van de klant omgaat. Soms gaat dit het beste onder het genot van een goede kop koffie en soms is een gedetailleerde e-mail en telefoontje de beste methode.

Kwaliteiten en kracht

Mijn kwaliteiten liggen -overduidelijk-  in het schrijven. Maar wat dan? Eigenlijk alles, zolang ik maar geloof in de kracht van een tekst. Het verhaal moet duidelijk zijn voor de lezer en bij online teksten ook voor Google. Want in deze digitale wereld kunnen we niet meer zonder SEO-proof teksten en verhalen. Ik wil natuurlijk dat mijn teksten ook daadwerkelijk gelezen worden! Vanaf mijn tienerjaren schrijf ik al korte verhalen, blogs en later ook meer informatieve teksten.

Blijven ontwikkelen

Ontwikkeling en groei is een belangrijk aspect. We leven in een online wereld die elke dag aan verandering onderhevig is. Blijven ontwikkelen is daarom onmisbaar, zowel zakelijk als privé gezien. Ik ben ervan overtuigd dat je het beste leert met een beetje hulp van anderen. Daarnaast is het ook een kwestie van gewoon doen! Kennis is er om gedeeld te worden en als jij hulp nodig hebt om die kennis toe te passen in de praktijk, dan zit er waarschijnlijk een mooie samenwerking voor ons in!

Dus wil je een keertje die eerder genoemde kop koffie drinken? Neem dan gerust contact op!shelley-beekman-freelancer