Trainingen en spreken

Wil jij een workshop organiseren voor jouw bedrijf?

Ben jij op zoek naar iemand die een interactieve training of workshop kan geven aan jouw personeel? Over onderwerpen als: Instagram, storytelling, social media of misschien wel SEO? Ik geef regelmatig trainingen en workshops aan bedrijven die hun personeel willen om- of bijscholen. Als er nieuwe ontwikkelingen binnen het bedrijf zijn waarbij het personeel bijvoorbeeld zelf verantwoordelijk is voor de social media kanalen. Of als zij onderhoud moeten plegen aan de website of hier anderen in moeten opleiden. Bij het ontwikkelen van een training luister ik altijd naar de wensen van mijn klant. We kunnen dus samen een geheel persoonlijk trainingsprogramma afstemmen. Meer weten? Informeer naar de mogelijkheden.

Trainingen en workshops zijn altijd op maat gemaakt en beginnen vanaf €700,- excl. btw.

Spreken

Ik heb altijd met veel plezier op het podium gestaan en nog steeds. Het lijkt me daarom fantastisch om gastspreker te mogen zijn voor jouw event of presentatie. We stemmen samen af wat je precies van mij verwacht en welke onderwerpen er aan bod komen. Stuur me gerust een mailtje, dan plannen we een bel afspraak in!

 

Gastcolleges

Omdat ik geloof in de kracht van kennisdelen en de impact van de verhalen van anderen, geef ik ook graag gastcolleges aan studenten. Een kijkje in de wereld van online marketing, branding en ondernemerschap ondersteunt door mijn ervaringen uit ‘de echte wereld’. Op een laagdrempelige manier kennis maken met een bepaald vakgebied en daar meteen wat van opsteken! Neem gerust contact op voor meer informatie over deze mogelijkheid.