Tekstschrijven

Een tekstschrijver die jouw verhaal vertaalt naar een SEO-proof tekst?

Ben jij op zoek naar iemand die jouw gedachten, diensten of producten perfect op papier kan zetten? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik schrijf niet alleen SEO-proof webteksten, maar ook informerende blogs en teksten. Ik doe copywriting voor jouw producten of redigeer een tekst zodat je er zeker van bent dat je geen flater slaat. Bekijk de verschillende diensten en prijzen. Wil je graag een van mijn diensten afnemen? Neem dan contact met mij op!

Webteksten en blogs

Ben je net voor jezelf begonnen en druk bezig met het bouwen van een website? Of wil je aan de slag met je blog en vind je het fijn om een aantal artikelen op voorraad te hebben? Of heb je wel het een en ander op papier gezet maar kom je er toch niet helemaal uit? Geen zorgen. Ik kan je helpen met het schrijven van de teksten die jij op jouw website wilt plaatsen. Dit kan op twee manieren; Je stuurt me je huidige teksten en ik maak er een goedlopend en concreet SEO-proof verhaal van. Of we hebben eerst een telefonisch overleg waarbij je mij alles vertelt over jouw business en ik ga met die info aan de slag.

Prijs per pagina van +/- 300 woorden vanaf €80,- exclusief btw, inclusief één feedback ronde.

Copywriting

Heb jij een website vol toffe producten en wil je hier goede, kort maar bondige productteksten bij? Die bovendien SEO-proof zijn en jouw potentiële klanten niet alleen informeren maar ook enthousiasmeren en verrassen? Let me help! Ik schrijf deze korte teksten met gemak voor je. Je stuurt me een lijst met de linkjes naar jouw producten of je geeft me een overzicht van de afbeeldingen en ik ga ermee aan de slag. We spreken samen een prijsindicatie af en ik houd je op de hoogte van de opleverdatum.

Prijs: €85,- exclusief btw per uur.   

Redigeren

Of je nu bezig bent met een e-book of graag nog tweede lezer wilt hebben voor jouw teksten. Ik help je graag. Ik redigeer teksten, verhalen, e-books en zelfs offline teksten. Afhankelijk van jouw vraag pas ik zelfs af en toe wat zinnen aan zodat het een beter geheel wordt of om de SEO-waarde van een tekst te vergroten. Jij levert mij de tekst aan en ik ga er mee aan de slag. Van te voren spreken we een prijs/tijd indicatie af, zodat je ongeveer weet wat je kwijt zal zijn en na afloop verrekenen we het verschil. Niks meer en niks minder.

Prijs €75,- exclusief btw per uur. 

Meer weten?

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust even contact op, dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden. Misschien is een op maat gemaakt pakket beter voor jou of heb je een andere specifieke vraag waar ik je graag mee verder help!